Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (2024)

Inhoud
1. Heeft Roblox voicechat
2. Ontvang voicechat op Roblox
3. Roblox-spraakchat werkt niet
4. Veelgestelde vragen

Huis

Oplossing

Voicechat gebruiken op Roblox

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (1)Aaren WoodsBijgewerkt op 17 mrt 2023Spellen

Zoals we allemaal weten, is Roblox het centrum van talloze games waar mensen over de hele wereld van genieten. Sommige games speel je echter het beste met vrienden, waarbij de voicechat-functie goed van pas komt. Voicechat verbetert de game-ervaring in games zoals Roblox Community Space, Mic Up en Flex Your Account Age. Voicechat is al heel lang een noodzakelijk onderdeel van videogames. Voicechat is handig wanneer je een vriend verdedigt tegen vijandelijk vuur of een tegenstander plaagt die je hebt gedood. Net als elk ander platform zou Roblox kunnen profiteren van de wonderen van voicechat. Gelukkig luisterde de ontwikkelaar naar feedback van gebruikers en voegde Spatial Voice, ook wel bekend als voicechats, toe aan Roblox.

Gelukkig leert onze gids het je hoe je snel voicechat op Roblox kunt gebruiken. We hebben het zware werk voor je gedaan als je een van de gebruikers bent die de voicechatfunctie wil inschakelen. Lees verder om te leren hoe u voicechat op Roblox kunt inschakelen en gebruiken in deze speciale gids.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (2)

1. Heeft Roblox voicechat 2. Hoe u voicechat op Roblox kunt krijgen 3. Roblox-spraakchat werkt niet 4. Veelgestelde vragen over het gebruik van voicechat op Roblox

1. Heeft Roblox voicechat

Ja. Onze favoriete gaming-hubs blijven zich niet ontwikkelen, omdat ze ons de geweldige functies van Spatial Voice bieden, gewoonlijk Voice-chat op Roblox genoemd. Deze functie werd een opwinding voor alle gamers over de hele wereld. Dat komt door de immense ervaring die het kan geven tussen twee of meer spelers tijdens het spelen. Door gebruikers te volgen, zullen ze weten dat ze ongelooflijke samenwerking en communicatie hebben voor betere tactieken en strategieën om het spel te winnen.

Bovendien vereist deze functie enkele criteria voordat deze wordt ingeschakeld en gebruikt. Deze eisen zijn de volgende:

Roblox vereist leeftijdsverificatie. De voicechat-functie is momenteel vergrendeld achter een leeftijdsbeperking om misbruik te voorkomen.

Het telefoonnummer en e-mailadres zijn geverifieerd. Hoewel het niet nodig is om uw telefoonnummer en e-mailadres te verifiëren voordat u voicechat gebruikt, raden we u aan dit uit voorzorg te doen.

Een functionele microfoon. Dit kan een headsetmicrofoon zijn of de ingebouwde microfoon van uw systeem. Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat u dat hebt.

2. Hoe u voicechat op Roblox kunt krijgen

Hoe Roblox Voice Chat te krijgen zonder ID

Ook al is er een ID nodig voor Voice Chat in Roblox, er is nog steeds een manier om het zonder ID te gebruiken. Gebruik deze methode als je geen ID hebt maar toch voicechat wilt gebruiken op Roblox. Om je voicechat-account te verifiëren, heb je alleen een werkend telefoonnummer en een e-mailadres nodig. Deze methode is echter alleen van toepassing als je een 13+ account hebt. Als uw account jonger is dan 13 jaar, kunt u uw leeftijd pas wijzigen als uw 13e verjaardag handmatig is geregistreerd.

1.

Selecteer de Instellingen keuze. Het tandwielpictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek. Deze bevindt zich hierboven Snel inloggen. U wordt doorverwezen naar de pagina Instellingen. Klik op ••• in de rechterbenedenhoek van uw mobiele apparaat. Kraan Account informatie in de Instellingen menu.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (3)

2.

Klik rechts van het e-mailadres op E-mail toevoegen. Er wordt een nieuw venster geopend. Voer een geldig e-mailadres in en druk op E-mail toevoegen knop.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (4)

3.

Klik in de e-mail op de knop E-mail verifiëren. Je zult het zien Geverifieerd naast een vinkje wanneer uw e-mail is goedgekeurd. Mogelijk moet u de pagina vernieuwen om deze wijzigingen te zien.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (5)

4.

Voer een geldig telefoonnummer in en druk op Telefoon toevoegen knop. U kunt met toestemming een telefoonnummer van een familielid of vriend gebruiken. Controleer of de telefoon tekstberichten kan ontvangen. U wordt gevraagd om uw accountwachtwoord te verifiëren in het onderstaande veld. Om de code in te voeren, klikt u op Verifieer telefoon.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (6)

5.

Je zult het zien Geverifieerd naast een vinkje wanneer uw telefoonnummer is goedgekeurd. Mogelijk moet u de pagina vernieuwen om deze wijzigingen te zien. Je account is nu volledig geverifieerd.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (7)

Hoe Roblox Voice Chat met ID te krijgen

1.

Log in met uw mobiele of desktopbrowser op de Roblox-website. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik deze methode om uw Roblox-account te verifiëren met een geldig legitimatiebewijszoals een rijbewijs, paspoort, ID-kaart of verblijfsvergunning. Om dit proces te voltooien, moet u een mobiel apparaat hebben.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (8)

2.

Selecteer de Instellingen keuze. Het tandwielpictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (9)

3.

Selecteer Instellingen opnieuw. Deze bevindt zich hierboven Snel inloggen.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (10)

4.

Klik Account Informatie. Dan zullen we zien dat er een nieuwe pagina wordt weergegeven.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (11)

5.

Klik op de Controleer mijn leeftijd knop. Deze bevindt zich in de buurt van je verjaardag.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (12)

6.

Scan de QR code met je smartphone. Scan met de camera-app van je apparaat. U wordt naar de verificatiewebsite van Roblox geleid. Sla deze stap echter over als u uw mobiele telefoon gebruikt.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (13)

7.

Druk op Sessie starten knop. Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster waarin toestemming wordt gevraagd om uw camera te gebruiken. Het toestaan van cameratoegang is vereist om te verifiëren met deze methode.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (14)

8.

Scan de voorkant van uw geldig legitimatiebewijs. Plaats uw identificatie op een vlakke, goed verlichte ondergrond. Lijn het vierkantje op je telefoon uit met het vierkantje op je identiteitsbewijs. Scan vervolgens de rug van uw identiteitskaart. Om de streepjescode, draai het document om. Een selfie is een foto van jezelf. Zorg er in dit geval voor dat uw gezicht zich in het kader bevindt en volledig naar de camera is gericht.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (15)

9.

Sta Roblox toe om uw ID te valideren. Roblox verifieert uw foto's in vijf stappen om er zeker van te zijn dat ze overeenkomen met de informatie.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (16)

10.

Controleer je Account informatie pagina opnieuw als u het verificatieproces op een computer hebt gestart. Je leeftijd is nu geverifieerd! Het had in een pop-upvenster moeten verschijnen. Als je een mobiel hebt gebruikt, zou je naar je accountinfo-pagina moeten gaan, waar je een vinkje naast zou moeten zien Leeftijd geverifieerd.

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (17)

3. Roblox-spraakchat werkt niet

Roblox VC werkt niet omdat u de leeftijdsverificatie niet heeft doorstaan, er een probleem is met de app-versie of het apparaat, uw pc-firewall het probleem veroorzaakt of uw systeem verouderd is. Er kunnen nog andere redenen zijn. We hebben alle mogelijke oorzaken en oplossingen voor het probleem op een rijtje gezet. Dus als je het probleem wilt oplossen, lees dan onder dit bericht en je ziet het overzicht van wat we moeten doen om je probleem te verhelpen.

Methode 1: de privacy-instellingen controleren

Sommige gebruikers hebben ontdekt dat de standaardcontactinstelling Niemand is, wat volgens hen onjuist is. Controleer uw privacy-instellingen om te zien of dit een optie is. Start de app Instellingen en navigeer vervolgens naar het gedeelte Privacy om dit te bevestigen. Daarom moet u de optie Niemand wijzigen in Iedereen voor alle alternatieven. Bepaal of dit uw probleem heeft opgelost.

Methode 2: Internet Explorer moet worden geüpgraded

Controleer of uw computer de meest recente versie van Internet Explorer heeft. Zorg er bij het downloaden van Roblox voor dat u over de meest recente versie van Internet Explorer beschikt om het systeem correct te kunnen gebruiken.

Methode 3: Antivirussoftware deactiveren

Er is een kans dat het antivirusproduct van derden de gegevens en programma's die u wilt uitvoeren in gevaar brengt. Als gevolg hiervan interfereert uw antivirussoftware met de andere software die u op uw computer hebt geïnstalleerd. Het zal voorkomen dat de applicaties kunnen worden uitgevoerd. Het is noodzakelijk om de antivirustoepassing te deactiveren om het probleem op te lossen.

4. Veelgestelde vragen over het gebruik van voicechat op Roblox

Hoe verander ik de chatkleur in Roblox?

De onderstaande stappen helpen u bij het wijzigen van de huidskleur van uw avatar op de Roblox-website. Navigeer naar het Avatar-gedeelte van je account aan de linkerkant van de pagina. Beweeg uw cursor over het vervolgkeuzemenu Lichaam op deze pagina en selecteer Huidskleur. Tik op een kleur om het uiterlijk van je hele avatar te veranderen.

Hoe teamchatten op Roblox?

Ga hiervoor naar de bovenkant van de chatlijst en klik op de knop Create Chat Group (chatvenster aan de rechterkant). Klik op de namen van alle gebruikers die u wilt toevoegen en klik vervolgens op de blauwe knop Maken als u klaar bent. Uw chatgroepvenster vervangt het venster Nieuwe chatgroep, zoals hieronder weergegeven.

Hoe de Roblox-voicechat te dempen?

Demp een andere gebruiker in een chat met ruimtelijke spraakervaring door op het microfoonpictogram boven het hoofd van de avatar te klikken. Dempen is alleen van toepassing op voicechat en niet op tekstchat, en is alleen geldig voor de duur van de ervaringssessie.

Conclusie

Beleef een geweldige game-ervaring met Voice Chat op Roblox. Met deze functie kunnen we samenwerken met onze vrienden of gamemaatjes. We moeten echter rekening houden met de bovenstaande informatie om een ingewikkeld en vrij proces van het gebruik van de voicechat op uw Roblox te garanderen.

Vond je dit nuttig?

388 Stemmen

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (18) Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (19)JABedankt voor het laten weten!Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (20)NeeBedankt voor het laten weten!

Meer van TopSevenReviews

  • Deblokkeer Roblox op school: 3 beste oplossingen Spellen
  • Beste 20 spellen zoals Fortnite voor Battle Game Lovers Spellen
  • Hoe Fortnite op school te deblokkeren? Redenen en manieren Spellen
  • 20 spellen vergelijkbaar met Minecraft: bouw en speel plezier Spellen
Spel Oplossingen
Gebruik Voice Chat op Roblox
Roblox gedeblokkeerd op school
Fortnite gedeblokkeerd
Honingraat downloaden in Minecraft
Roblox FPS-unlocker
Deblokkeer Happy Wheels-spel
Plants vs Zombies-personages
Backgammon spelen
Mortal Kombat-personages
Maak leven in Little Alchem 2
Maak leven in Little Alchemy
Krijg geheime alle personages in Crossy Road
Download Stumble Guys op de Mac
Speel Assassin's Creed Games op volgorde
Speel Batman Games op volgorde
Speel Pokemon Games op volgorde
Download Stumble Guys op de Mac
Speel God of War Games op volgorde
Speel Halo Games op volgorde
Speel Call of Duty-games op volgorde

AnyMP4 Video Converter Ultimate

Alles-in-één video-omzetter, editor, versterker opgeschaald met AI.

Gratis download Gratis download

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (25)

Voicechat inschakelen en gebruiken op Roblox in Gaming (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6375

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.